Vrijetijdsbeurs Torhout

Vrijetijdsbeurs Torhout
Datum: 
14/09/2013 - 15/09/2013

 

Beste leden, familie, vrienden, …

Op zaterdag 14 september en zondag 15 september organiseren de cultuurraad samen met de sportraad een heuse vrijetijsbeurs. Deze gaat door van 14u tot 18u. Het startsein wordt gegeven op de markt omstreeks 13u30 met een danslint. Alle deelnemende organisaties en sportclubs geven u graag meer uitleg over hun organisatie of club. Ook kan je deelnemen aan tal van activiteiten om kennis te maken met deze organisatie of  club. Deze deelnemers vindt je terug op tal van lokaties in Torhout: Club de B – Cultureel centrum de Brouckere – oud hospital Ter Walle – sportcentrum B Vansteelandt.

 

Ook onze club Judo club Tori neemt hieraan deel (sporthal)

 

We nodigen U dan ook allen uit eens een kijkje te komen nemen op een van deze dagen en breng alvast veel familie, vrienden en kennissen mee.

 

Mogen wij u vragen om zoveel mogelijk mensen warm te maken om mee te dansen op het openingsmoment van de beurs op zaterdag 14 september om 13.30 uur met start van het danslint op de Markt. Dit onder leiding van Danspas Wijnendale.

Wil je een voorsmaakje: dan kan dit op vrijdag 5 juli bij de voorstelling van het danslint op de Guldensporenviering op de Markt. Het wordt leuk om even te komen meezingen en dansen!

      

Met vriendelijke groet,

Rik Vinckier

3082 JudoClub  Tori Torhout

Gerealiseerd met Drupal, een open source content management systeem